Reklámdekorációs anyagok közvetlenül a gyártótól

Reklámdekorációs anyagokból nagy raktárkészletünk van, a termékeket közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így tudjuk Önnek is a legjobbat nyújtani!

Akik dekoratőrként dolgoznak vagy nyomdát vezetnek, tisztában vannak azzal, hogy nagyon sokféle reklámdekorációs anyagra van szükségük a munkájukhoz. Nem hiányozhatnak a dekorációs fóliák, plotterfóliák és az akril, plexi lemezek sem. Gyakran igen összetett igényekhez kell igazodniuk, így emiatt is kell a gazdag, változatos kínálat a feladatok elvégzéséhez.

Önnek nem kell tovább keresnie a megfelelő beszerzési forrást!

Megéri hozzánk fordulni, mert cégünk sokféle reklámdekorációs anyag forgalmazásával foglalkozik több, mint 14 éve. A választékunkban minden olyan termék elérhető, amikre szüksége lehet egy nyomda üzemeltetőnek, dekoratőrnek. Nagy raktárkészletünk van, többféle vastagság, méret és szín várja nálunk!

Ongrofoam vagy ongrodur anyagot keres? Esetleg átvilágítható fóliát vásárolna? Itt mindezeket biztosan megrendelheti! A kemény PVC lemez és habosított PVC lemez egyaránt elérhető a kínálatunkban, kompozit alumínium szendvicslemez és táblás anyagok széles kínálata várja.

Tekercses nyomtatható anyagaink is vannak, öntapadós vinilek (plotterfóliák), lamináló fóliák gazdagítják kínálatunkat. Cégtábla, kirakat, üveg, autódekoráció alapanyagai mind beszerezhetők raktárunkból.

Számos előnnyel jár az, ha tőlünk rendeli meg ezeket az anyagokat. 400 m2-es budapesti helyszíni raktárunk lehetővé teszi, hogy akár nagyobb tételben is tudjon vásárolni. Ezzel a továbbiakban sok időt, energiát tud megspórolni, mivel nem kell rövid időn belül újból megismételnie a vásárlást.

Még miért javasolt bennünket választani?

Ha tőlünk rendel, vállaljuk az optimális szabásterv alapján a táblák pontos méretre vágását, és akár a házhozszállítást is biztosítjuk. Teljeskörű szakmai segítséget nyújtunk, ami kifejezetten jól jön a szakembereknek, akiknek így több kapacitás juthat a tényleges munkára.

Mi az előnyünk a nagyobb cégekkel szemben? Gyorsak és rugalmasak vagyunk!

Ha bővebb információkra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot mihamarabb elérhetőségeinken!

Címünk: 1107 Budapest Száva u. 8.

Nyitvatartás: hétfő-péntek: 8:30-15 óráig

Telefon: +36 30 900 5202, +36 20 414 4072, +36 1 431 0035

E-mail: info@poliback.hu


1107 Budapest Száva u. 8.

Tel: +36 30 900 5202, +36 20 414 4072, +36 1 431 0035

E-mail:

Nyitvatatartás

hétfő-péntek: 8:30-15 óráig

Cégünk reklámdekorációs alapanyagok forgalmazásával és nagykereskedelmével foglalkozik több, mint 10 éve. Nálunk mindent megvásárolhat, amire dekoratőrként, nyomda tulajdonosként szüksége lehet. Számunkra fontos, hogy igazán magas minőséget biztosítsunk vásárlóink számára, ezért kizárólag a legjobb gyártók termékeit forgalmazzuk. 400 m2-es helyszíni raktárunknak köszönhetően, azonnal, akár nagy tételben is vásárolhat.

fólia rendelés
Lehetőség van fóliát rendelni utánvétes fizetéssel.
Folyamata

E-mail-ben elküldi a rendelést.Amennyiben sikerül aznap délig tisztázni a részleteket, akkor másnap elviszi tőlünk a Magyar Posta szállítója. Következő nap viszi ki házhoz a csomagot. Így kb. 2 nap az átfutási idő. Természetesen a posta részéről is közbejöhetnek hátráltató tényezők, de nem jellemző.

E-mailben legyenek kedvesek mindig feltüntetni

cég neve, adószám, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám


Számoljanak az átfutási idővel! Köszönjük megértésüket! Poliback Kft