Plotter és applikáló fóliák

Mactac fólia

MACal 8200

A MACal 8200 Pro rövid távú monomer, 75 μm-es vinil speciálisan az egyszerű számítógépes vágás és a gyors kiszedés biztosítására szolgál. A lenyűgöző 84 színnel (42 fényes és 42 matt) szabaddá teheti fantáziáját – így a lapos felületek széles skáláját teszi lehetővé, a beltéri kiállítási standoktól a kültéri ablakgrafikákig és feliratokig.

A vízbázisú permanens akril ragasztónak köszönhetően ez a kalanderezett puha vinilfólia kiváló választás számos különféle beltéri alkalmazáshoz, és akár 4 évig is tartós kültéri alkalmazásokhoz.

Szélesség 1,23m
Vastagság 75 µm
Tartósság kültéren 4 év
Felhasználás Lapos, rövid távú vállalati kommunikáció, Kiállítói standok, Kültéri jelzések, A jármű jelölése
Előny Gyors vágás és kiszedés, Széles színválaszték: 42 fényes és 42 matt, Beltéri és kültéri alkalmazások, Színegyeztetés
Szélesség 1,23m
Felhasználás Nagy teljesítményű eltávolítható ragasztó nagy méretstabilitással, 28 fényes és 49 matt szín, Könnyű vágás (pl. kis betűk/csíkok), kiváló elengedés és optimális kiszedés, beleértve a vékony vonalakat és a kis betűket, Kültéri tartósság akár 5 év (fekete-fehér) és 4 év (színes)
Előny Kültéri és beltéri sík felületek, beleértve az üveget, plexit, fémet és nem porózus aljzatokat, Belsőépítészet, jelzések és jelölések, kiállítások, Építészeti grafika, ablakgrafika, jármű, világítódobozok és világító táblák, árusító táblák
Mactac fólia

MACal 9800

Ezt az exkluzív Mactac fóliát nagy teljesítményű állandó alkalmazásokhoz tervezték, akár 10 éves kültéri élettartammal. A rendkívül rugalmas előlap kiváló alkalmazkodást biztosít lapos vagy enyhén ívelt felületeken. A MACal 9800 PRO sorozat nagy teljesítményű, tartós oldószer alapú akril ragasztóval és fehér Kraft béléssel rendelkezik a stabilitás és a fektetési tulajdonságok érdekében.

A Macal 9800 B-mentes PRO 25 színben, a MACal 9800 HT PRO pedig matt és fényes fehér és fekete színben is elérhető. Kiváló választás flotta márkaépítéshez, berendezések azonosításához, ablakgrafikákhoz és logókhoz – 1985 óta a jelzés-átalakítók kedvelt választása.

Szélesség 1,23m
Technológia Polimer PVC
Vastagság 66 µm
Ragasztó nem visszaszedhető
Felület Lapos/2D, ívelt
Szín 100 fényes, 11 matt
Tartósság kültéren 8-10 év
Felhasználás Jelző és jelölő fóliák · Értékesítési helyek, Járműalkatrészek · Busz / Teherautók / Teherautók · Hajó · Homlokzati dekoráció, Építészet, Járműjelző fóliák, Windows filmek · Utcai kommunikáció · Közterületek · Járműjelzések és burkolatok, Járműjelzések és burkolatok
Mactac fólia

MACal 9700 Pro Átvilágítható

A MACal 9700 Pro™ áttetsző fóliák kiváló minőségű eredményeket biztosítanak az átvilágítódobozos alkalmazásokhoz, lehetővé téve olyan táblák létrehozását, amelyek kiemelkednek a tömegből és memorizálják a vizuális hatást a nap vagy éjszaka bármely szakában.

Ezek a lágy fóliák hátulról megvilágítva áttetszőek – az igazán élénk színek érdekében –, nappal pedig átlátszatlanok, így a feliratok továbbra is jól és színesen néznek ki. A nagy teljesítmény az elejétől a végéig magában foglalja az egyenletes színvisszaadást – és 31 különböző szín és két fénydiffúziós film közül választhat. A tartós akril ragasztó nagyon jó nedvesedést is biztosít az extra átlátszóság érdekében. A MACal 9700 Pro™ sorozat akár 7 évig használható kültéri használatra*.

Szélesség 1,23m
Technológia Polimer PVC
Vastagság 80 µm
Ragasztó nem visszaszedhető
Tartósság kültéren 5-7 év
Felhasználás Világító jelzések (beltéri és kültéri), Útkeresés, Kiskereskedelem és értékesítési hely, Vállalati kommunikáció
Előny 31 szín, egyenletes áttetszőséggel, 2 fényszórási lehetőség (60% és 30%), Világításakor áttetsző, világítás nélkül átlátszatlan, Kiváló nedvesítés az extra tisztaság érdekében
Mactac fólia

MACal Glass Decor 700 BF matt üvegfúvott

Szupergyors felhordás - A MACal Glass Decor 798-01,02 BF matt fólia Mactac B-mentes (homokfúvott,savmart hatás) technológiával rendelkezik.

Szélesség 1,23m
Felület matt
Előny A MACal Glass Decor 798-01,02 BF TM matt homokfúvott és savmart fólia Mactac B-mentes (homokfúvott hatás) technológiával rendelkezik, Jó szennyeződésállóság (beleértve a vizet/olajos vegyületeket is), Tiszta eltávolítása, nem hagy ragasztómaradványt az aljzaton, 2 kiváló minőségű matt felület: matt és homokhatás, A MACal Glass Decor Film kifejezetten hosszú távú beltéri és kültéri dekorációs alkalmazásokhoz készült üveg vagy merev műanyag ablaküvegeken, Jó választás éttermek, múzeumok és bemutatótermek kirakataira, valamint bankok, irodák és otthonok helyiségeinek válaszfalára.

1107 Budapest Száva u. 8.

Tel: +36 30 900 5202, +36 20 414 4072, +36 1 431 0035

E-mail:

Nyitvatatartás

hétfő-péntek: 8:30-15 óráig

Cégünk reklámdekorációs alapanyagok forgalmazásával és nagykereskedelmével foglalkozik több, mint 10 éve. Nálunk mindent megvásárolhat, amire dekoratőrként, nyomda tulajdonosként szüksége lehet. Számunkra fontos, hogy igazán magas minőséget biztosítsunk vásárlóink számára, ezért kizárólag a legjobb gyártók termékeit forgalmazzuk. 400 m2-es helyszíni raktárunknak köszönhetően, azonnal, akár nagy tételben is vásárolhat.

fólia rendelés
Lehetőség van fóliát rendelni utánvétes fizetéssel.
Folyamata

E-mail-ben elküldi a rendelést.Amennyiben sikerül aznap délig tisztázni a részleteket, akkor másnap elviszi tőlünk a Magyar Posta szállítója. Következő nap viszi ki házhoz a csomagot. Így kb. 2 nap az átfutási idő. Természetesen a posta részéről is közbejöhetnek hátráltató tényezők, de nem jellemző.

E-mailben legyenek kedvesek mindig feltüntetni

cég neve, adószám, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám


Számoljanak az átfutási idővel! Köszönjük megértésüket! Poliback Kft
A weboldalon feltüntettet információk tekintetében a változtatás jogát fenntartjuk, azok nem minősülnek ajánlattételnek.
Személyre szabott pontos árajánlatért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatotot.


Copyright @ 2024 Poliback Kft. | Poliback colorpalette | Adatkezelési tájékoztató