Ongrofoam habosított PVC lemezek: mit érdemes tudni róluk?

Ongrofoam habosított PVC lemezAz Ongrofoam habosított PVC lemezek számtalan felhasználási lehetőséget kínálnak, így többek között a reklámdekoráció területén is alkalmazhatóak.

Az Ongrofoam habosított PVC lemezek sokoldalúak, ami az anyag tulajdonságainak köszönhető: a habosított polivinil-klorid (PVC) kis sűrűségű, könnyű, rendkívül szilárd, mégis rugalmas, illetve tartós, tehát a belőle készült reklámdekorációk hosszú élettartammal rendelkeznek. A habosított PVC könnyen alakítható a kívánt formára, így gyakorlatilag bármilyen reklámdekoráció – reklámtáblák, betűk, logók, 3D-s formák, komplett kiállítási standok – készíthető belőle, de a felsorolás korántsem teljes.

Az Ongrofoam habosított PVC lemezek színes és fehér változatban szerezhetőek be, a kettő között pedig a színnél jelentősebb különbség is van: a fehér verzió egyaránt alkalmas beltéri és kültéri felhasználásra, a színes változat azonban inkább csak beltéri felhasználásra ajánlott, mivel nem áll ellen az UV-sugárzásnak. Kiállításokon, bemutatótermekben, üzletekben – vagy bármilyen helyszínen, ahol nem éri közvetlen napfény – a színes változat is tökéletes választást jelent.

Az Ongrofoam habosított PVC lemezek számtalan kreatív lehetőséget kínálnak a reklámdekorációk tervezéséhez. Könnyen festhetőek, nyomtathatóak, általánosan használt szerszámokkal is egyszerűen vághatóak és formázhatóak, így szinte bármilyen egyedi dizájnt létre lehet belőlük hozni, ami pedig lehetővé teszi, hogy az Ongrofoamból készült reklámdekorációk felkeltsék a célcsoport figyelmét.

Az Ongrofoam habosított PVC lemezek tehát tökéletes választást jelentenek a különféle reklámdekorációk gyártásához. Rugalmasságuk, csekély súlyuk, színes és fehér változataik, valamint strapabíróságuk révén ideálisak számos felhasználási területen. Ha vonzó reklámdekorációt szeretne készíteni, válassza Ön is termékünket!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az Ongrofoam habosított PVC lemezek iránt, és kérdése lenne, illetve, ha megrendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


1107 Budapest Száva u. 8.

Tel: +36 30 900 5202, +36 20 414 4072, +36 1 431 0035

E-mail:

Nyitvatatartás

hétfő-péntek: 8:30-15 óráig

Cégünk reklámdekorációs alapanyagok forgalmazásával és nagykereskedelmével foglalkozik több, mint 10 éve. Nálunk mindent megvásárolhat, amire dekoratőrként, nyomda tulajdonosként szüksége lehet. Számunkra fontos, hogy igazán magas minőséget biztosítsunk vásárlóink számára, ezért kizárólag a legjobb gyártók termékeit forgalmazzuk. 400 m2-es helyszíni raktárunknak köszönhetően, azonnal, akár nagy tételben is vásárolhat.

fólia rendelés
Lehetőség van fóliát rendelni utánvétes fizetéssel.
Folyamata

E-mail-ben elküldi a rendelést.Amennyiben sikerül aznap délig tisztázni a részleteket, akkor másnap elviszi tőlünk a Magyar Posta szállítója. Következő nap viszi ki házhoz a csomagot. Így kb. 2 nap az átfutási idő. Természetesen a posta részéről is közbejöhetnek hátráltató tényezők, de nem jellemző.

E-mailben legyenek kedvesek mindig feltüntetni

cég neve, adószám, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám


Számoljanak az átfutási idővel! Köszönjük megértésüket! Poliback Kft