Maszk fóliák

Mactac fólia

MACmark – MACmask 84.817 maszk fólia

Speciális vinil fóliák festékmaszkokhoz. Kifejezetten festékmaszkok függönyoldalas aljzatokon történő előállításához fejlesztették ki, és nagyon ellenáll a lágyítóknak.

A kiváló tulajdonságokkal rendelkező erős ragasztó megakadályozza, hogy a festék beszivárogjon a ragasztó alá, ami a munka körüli élek tisztaságát eredményezi. A fólia könnyen eltávolítható a legtöbb felületről akár 4 órán keresztül a felhordás után. A vágás is gyors és egyszerű.

Technológia monomer pvc
vastagság 80 µm
Ragasztó teljesítmény Kivehető
Tartósság Kültéren 4 óra
Kompatibilitás Lapos/2D, ívelt
Felhasználás Bannerek,Sablonok karosszériára és ponyvák/bannerek

1107 Budapest Száva u. 8.

Tel: +36 30 900 5202, +36 20 414 4072, +36 1 431 0035

E-mail:

Nyitvatatartás

hétfő-péntek: 8:30-15 óráig

Cégünk reklámdekorációs alapanyagok forgalmazásával és nagykereskedelmével foglalkozik több, mint 10 éve. Nálunk mindent megvásárolhat, amire dekoratőrként, nyomda tulajdonosként szüksége lehet. Számunkra fontos, hogy igazán magas minőséget biztosítsunk vásárlóink számára, ezért kizárólag a legjobb gyártók termékeit forgalmazzuk. 400 m2-es helyszíni raktárunknak köszönhetően, azonnal, akár nagy tételben is vásárolhat.

fólia rendelés
Lehetőség van fóliát rendelni utánvétes fizetéssel.
Folyamata

E-mail-ben elküldi a rendelést.Amennyiben sikerül aznap délig tisztázni a részleteket, akkor másnap elviszi tőlünk a Magyar Posta szállítója. Következő nap viszi ki házhoz a csomagot. Így kb. 2 nap az átfutási idő. Természetesen a posta részéről is közbejöhetnek hátráltató tényezők, de nem jellemző.

E-mailben legyenek kedvesek mindig feltüntetni

cég neve, adószám, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám


Számoljanak az átfutási idővel! Köszönjük megértésüket! Poliback Kft