Eszközök szerszámok

 

Amennyiben vállalkozása a reklámdekoráció területén tevékenykedik, és munkatársai gyakran hajtanak végre vágási műveleteket plakátokon, ponyvákon és fóliákon, fontos, hogy minőségi vágóeszközök beszerzésével biztosítsák a precíz munkavégzést. Ezekre a feladatokra kiváló választás az Olfa márkájú dekorációs vágókések, amelyek különböző méretű pengékkel rendelkeznek, és többféle feladatra alkalmazhatóak, mint például az autódekoráció, az általános vágási feladatok, vagy akár a raktári munkák. A hegyes végű kések ideálisak az utómunkálatokhoz, precíz vágásokhoz és a fólia alatti légbuborékok eltávolításához. Rendelésre egyéb Olfa termékek is elérhetőek. A 3M és Avery márkájú kasírozó eszközeinket pedig kasírozáshoz, fóliasimításhoz és ragasztási munkálatokhoz ajánljuk.

 

Vastagság -
Szín -
Tábla méret -
Helyszín Kizárólag beltéren*
Felhasználás -
Előnyök -

1107 Budapest Száva u. 8.

Tel: +36 30 900 5202, +36 20 414 4072, +36 1 431 0035

E-mail:

Nyitvatatartás

hétfő-péntek: 8:30-15 óráig

Cégünk reklámdekorációs alapanyagok forgalmazásával és nagykereskedelmével foglalkozik több, mint 10 éve. Nálunk mindent megvásárolhat, amire dekoratőrként, nyomda tulajdonosként szüksége lehet. Számunkra fontos, hogy igazán magas minőséget biztosítsunk vásárlóink számára, ezért kizárólag a legjobb gyártók termékeit forgalmazzuk. 400 m2-es helyszíni raktárunknak köszönhetően, azonnal, akár nagy tételben is vásárolhat.

fólia rendelés
Lehetőség van fóliát rendelni utánvétes fizetéssel.
Folyamata

E-mail-ben elküldi a rendelést.Amennyiben sikerül aznap délig tisztázni a részleteket, akkor másnap elviszi tőlünk a Magyar Posta szállítója. Következő nap viszi ki házhoz a csomagot. Így kb. 2 nap az átfutási idő. Természetesen a posta részéről is közbejöhetnek hátráltató tényezők, de nem jellemző.

E-mailben legyenek kedvesek mindig feltüntetni

cég neve, adószám, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám


Számoljanak az átfutási idővel! Köszönjük megértésüket! Poliback Kft