Egyéb fóliák

Mágnesfólia autódekoráláshoz

Vas/acél felületekre mágnesesen tapadó fólia fehér vagy barna felülettel. A fólia vágható ollóval, sniccerrel, nyomdai vágógéppel és stancolható is. A fehér PVC felület nyomtatható szitanyomtatással (oldószeres festékkel), hagyományos offszetnyomtatási eljárással.

Autódekoráláshoz a 0,85 mm vastagságú mágnesfólia ajánlott. Népszerű és egyszerű reklámhordozó. A gépkocsi felületén nem okoz karcolást, 200 km/h sebességig használható.

Mágnescímke alkalmazása: hűtőmágnesek készítéséhez, mágnes táblákhoz, fém szekrények, fém polcok, fém ajtók feliratozásához használhatók. 0,5mm és 0,6mm vastagság ajánlott.

Ha a felület instabil, a mágnesfólia használata előtt rögzíteni kell. Az egyenetlen felületet simává kell tenni, hogy a mágnefólia megfelelően tapadjon. Ha a felület nem tehető simává, használjon alaplemezként legalább 3 mm vastag lemezt. Az esetleges zsíros szennyeződést a felületről el kell távolítani, mivel a mágnesfólia tapadása csökkeni fog. A mágnesfóliát a felhelyezés módjától függően kell vágni. Függőleges felületeken (például falon) a függőleges, hosszanti felhelyezést ajánljuk. A tekercsméretet meghaladó szélesség esetén párhuzamos, függőleges illesztést alkalmazzon. Nagyon fontos, hogy az egymás mellé helyezett mágnescsíkok felhelyezési iránya megegyező legyen. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy leesik a nem megfelelő mágneses tapadás következtében. Amennyiben a mágnesfóliánál különböző behatásokra hullámosodás lépne fel, javasoljuk, hogy a mágnesfóliát 1mm vastag fémlemezek között +30 - +40 °C -on 24 - 48 óráig préseljék. A tekercses árut használat előtt egy-két napig körül-belül +18°C-os hőmérsékleten, papírfelületen kitekerve kell tartani, így biztosíthatjuk, hogy egyenes/sima anyag kerüljön feldolgozásra.

Vastagság 0,6mm,0,85mm
Szín fehér
Tekercs méret 0,615m
Mágnesezettség multipoláris
Helyszín Beltéren és kültéren *
Felhasználás Mágnescímke alkalmazása: hűtőmágnesek készítéséhez, mágnes táblákhoz, fém szekrények, fém polcok, fém ajtók feliratozásához használhatók.
Autódekoráláshoz a 0,85 mm vastagságú mágnesfólia ajánlott.
Mactac fólia

Avery fényvisszaverő fólia

Az Avery fényvisszaverő fólia kültéri élettartama 5 év. Permanens ragasztóval, három színben: fehér, kék, piros. Tekercsszélesség: 122 cm berendezések azonosításához, ablakgrafikákhoz és logókhoz – 1985 óta a jelzés-átalakítók kedvelt választása.

Szélesség 1,22 m
Ragasztó permanens ragasztóval
Szín fehér, kék, piros
Tartósság kültéren 5 év
Felhasználás berendezések azonosításához, ablakgrafikákhoz és logókhoz – 1985 óta a jelzés-átalakítók kedvelt választása
Mactac fólia

TF 700 BF Sublime Becsomagoló fóliák

20 divatos szín ehhez a polimer hosszú távú csomagolófóliához, 85 µm. Kifejezetten flottatulajdonosok vagy járművek testreszabása számára készült. Könnyen felvihető, gyorsan és buborékok nélkül a Bubble Free technológiával (mikrostrukturált anyagragasztó)

Technológia polimer pvc
Vastagság 85 µm
Kompatibilitás Lapos/2D, ívelt (Fém, Nem porózus aljzatok)
Tekercsszélesség 152,4 cm
Ragasztó Akril oldószer, állandó buborékmentes
Bélés PE bevonattal, 145 gr/nm
Szín fehér, fekete, carbon
Tartósság kültéren 5 év
Felhasználás Járműjelző fóliák, Hajó, Autó, Busz / Teherautók / Teherautók, Járműjelzések és burkolatok
Mactac fólia

MACmark - WallCHALKER jelző és jelölő fólia

Texturált fekete, matt köztes fólia palatábla alkalmazásokhoz - M1 tűzállósági tanúsítvány

A WallCHALKER bármilyen felületet valódi táblává alakít! A WallCHALKER™ fólia nagyon könnyen vágható: a képernyő bármilyen alakú és méretű lehet, hogy megjelenítse üzenetét és felhívja a figyelmet. Szemcsés felülete különösen alkalmas tömör krétával és folyékony krétával történő íráshoz. A fólia nagyon könnyen tisztítható nedves ruhával. Könnyen felhordható 120 μm vastagságának köszönhetően, a WallCHALKER fólia nagy teljesítményű, eltávolítható ragasztóval rendelkezik, amely eltávolítás után (akár 2 évig) nem hagy nyomot az aljzaton.

Technológia monomer pvc
Vastagság 120 μm
Hatás Krétatábla
Szín fekete
Tartósság beltéren 5 év, kültéren 4 év
Előny Tábla hatás, Könnyen vágható: bármilyen forma, bármilyen méret, hogy felkeltse a figyelmet, Szilárd krétával és folyékony krétával való íráshoz alkalmas, Könnyen tisztítható, Kreatív „tábla effektus” minták
Felhasználás Éttermek, szállodák, butikok, bevásárlóközpontok, munkahelyek, céges kávézók, tárgyalók, gyerekszobák, konyhák, fali dekoráció, Szállodák és éttermek, Belsőépítészet, Munkahelyiségek, Palatábla alkalmazások, Járműjelző fóliák, Értékesítési helyek, Jelző és jelölő fóliák, Hirdetőtábla
Mactac fólia

Poli-Flex Premium plotterfóliapólóra vasalható

Plotterrel vágható pólóra vasalható fólia. A grafikát "tükörben" kell kivágni, mert az anyag önmagán hordozza a vasaláshoz szükséges applikáló anyagot. 50 cm széles tekercsben kapható.

Szélesség 50cm
Megjegyzés grafikát "tükörben" kell kivágni, mert az anyag önmagán hordozza a vasaláshoz szükséges applikáló anyagot

1107 Budapest Száva u. 8.

Tel: +36 30 900 5202, +36 20 414 4072, +36 1 431 0035

E-mail:

Nyitvatatartás

hétfő-péntek: 8:30-15 óráig

Cégünk reklámdekorációs alapanyagok forgalmazásával és nagykereskedelmével foglalkozik több, mint 10 éve. Nálunk mindent megvásárolhat, amire dekoratőrként, nyomda tulajdonosként szüksége lehet. Számunkra fontos, hogy igazán magas minőséget biztosítsunk vásárlóink számára, ezért kizárólag a legjobb gyártók termékeit forgalmazzuk. 400 m2-es helyszíni raktárunknak köszönhetően, azonnal, akár nagy tételben is vásárolhat.

fólia rendelés
Lehetőség van fóliát rendelni utánvétes fizetéssel.
Folyamata

E-mail-ben elküldi a rendelést.Amennyiben sikerül aznap délig tisztázni a részleteket, akkor másnap elviszi tőlünk a Magyar Posta szállítója. Következő nap viszi ki házhoz a csomagot. Így kb. 2 nap az átfutási idő. Természetesen a posta részéről is közbejöhetnek hátráltató tényezők, de nem jellemző.

E-mailben legyenek kedvesek mindig feltüntetni

cég neve, adószám, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám


Számoljanak az átfutási idővel! Köszönjük megértésüket! Poliback Kft