Kompozit (szendvics) lemezek

Kompozit alumínium szendvicslemez
Dibond / Dilite

A kompozit lemez: egy sokoldalúan felhasználható könnyű, merev, tartós és esztétikailag tetszetős kompozit panel. Lakkozott alumínium rétegekből áll, amelyeket alacsony sűrűségű polietilén maggal (LD-PE) kötöttek össze, általánosságban kompozitként ismert. A rétegek kombinációját kémiai és mechanikai módszerekkel állítják elő, ami a lemezt rendkívül ellenállóvá teszi a repedéssel szemben. Tökéletes anyag minden olyan díszítő elem kialakításhoz, amely könnyedséget, síkfelületet és merevséget igényel. Feldolgozás: Vágás, - szitanyomás, -ragasztás, -hajlítás, -hegesztés, -csavarozás

Vastagság Kétoldalt 0,2 mm-es vastagságú alumínium borítás, középen polietilén mag.
Szín fehér, fekete, ezüst/fehér (igény alapján más színek is)
Tábla méret -
Helyszín Beltéren és kültéren *
Felhasználás Kiállítási standok, jelek és információs táblák, kazetták - háttérvilágítású hirdetések, hirdetési oszlopok, válaszfalak
Előnyök Tökéletesen sima felület, nagy merevség, kis súly, kiváló súly a merevségi arányhoz, könnyű mechanikus feldolgozás, lemezek és perforációk hajlításának képessége, nagy ellenállóképesség a légköri körülmények között, széles színválaszték Fehér felülete digitálisan kiválóan nyomtatható, öntapadós grafikával dekorálható.

1107 Budapest Száva u. 8.

Tel: +36 30 900 5202, +36 20 414 4072, +36 1 431 0035

E-mail:

Nyitvatatartás

hétfő-péntek: 8:30-15 óráig

Cégünk reklámdekorációs alapanyagok forgalmazásával és nagykereskedelmével foglalkozik több, mint 10 éve. Nálunk mindent megvásárolhat, amire dekoratőrként, nyomda tulajdonosként szüksége lehet. Számunkra fontos, hogy igazán magas minőséget biztosítsunk vásárlóink számára, ezért kizárólag a legjobb gyártók termékeit forgalmazzuk. 400 m2-es helyszíni raktárunknak köszönhetően, azonnal, akár nagy tételben is vásárolhat.

fólia rendelés
Lehetőség van fóliát rendelni utánvétes fizetéssel.
Folyamata

E-mail-ben elküldi a rendelést.Amennyiben sikerül aznap délig tisztázni a részleteket, akkor másnap elviszi tőlünk a Magyar Posta szállítója. Következő nap viszi ki házhoz a csomagot. Így kb. 2 nap az átfutási idő. Természetesen a posta részéről is közbejöhetnek hátráltató tényezők, de nem jellemző.

E-mailben legyenek kedvesek mindig feltüntetni

cég neve, adószám, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám


Számoljanak az átfutási idővel! Köszönjük megértésüket! Poliback Kft
A weboldalon feltüntettet információk tekintetében a változtatás jogát fenntartjuk, azok nem minősülnek ajánlattételnek.
Személyre szabott pontos árajánlatért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatotot.


Copyright @ 2024 Poliback Kft. | Poliback colorpalette | Adatkezelési tájékoztató