Az Ongrodur kemény PVC lemezek tulajdonságai és előnyei

Ongrodur kemény PVC lemezAz Ongrodur kemény PVC lemezek tulajdonságaiknak köszönhetően számos felhasználási területen nyújtják a tökéletes megoldást.

Az iparban alkalmazott anyagok esetében a tartósság és a biztonság elengedhetetlen követelmények. Az Ongrodur kemény PVC lemezek mindkét szempontnak tökéletesen megfelelnek, ami miatt egyre népszerűbbek. Az alábbiakban bemutatjuk az Ongrodur kemény PVC lemezek főbb tulajdonságait és előnyeit.

Tűzbiztonság

Az Ongrodur kemény PVC lemezek nehezen éghetőek és önkioltóak; ez utóbbi tulajdonságuk segít megelőzni a tűz terjedését, ami kritikus a biztonságos munkakörnyezet fenntartásában. A kemény PVC lemezek megfelelnek a műanyagokra vonatkozó tűzállósági követelményeknek.

Vegyszer- és korrózióállóság

Az Ongrodur kemény PVC lemezek kiváló vegyszerállósággal rendelkeznek, ellenállnak a különböző vegyi anyagoknak, és nem korrodálódnak, ennek köszönhetően hosszú élettartammal bírnak, még a legzordabb körülmények között is.

Vákuum- és hőformázható

Az Ongrodur lemezek vákuum- és hőformázhatóak, ami rendkívül sokoldalúvá teszi őket. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy a lemezek egyedi igények szerint különböző formákra és méretekre alakíthatóak legyenek.

Könnyű megmunkálhatóság

Az Ongrodur kemény PVC lemezek könnyen megmunkálhatóak fém- és faipari eszközökkel, tehát a lemezek vágása, fúrása és formázása egyszerű és gyors folyamat, nem igényel speciális szerszámokat vagy gépeket.

Ütésállóság, könnyű ragaszthatóság és hegeszthetőség

Az Ongrodur lemezek ütésállóak, ami biztosítja a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást, emellett könnyen ragaszthatóak és hegeszthetőek, ami tovább növeli a felhasználási lehetőségeiket. A lemezek hidegen és melegen is hajlíthatóak, ez pedig további rugalmasságot biztosít a különböző alkalmazások során.

Az Ongrodur kemény PVC lemezek tehát ideális választást jelentenek számos felhasználási területen. A tulajdonságaik hozzájárulnak ahhoz, hogy ezek a kemény PVC lemezek megbízható és sokoldalú megoldást kínáljanak az ipar számos problémájára.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az Ongrodur kemény PVC lemezek iránt, és kérdése lenne termékünkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!


1107 Budapest Száva u. 8.

Tel: +36 30 900 5202, +36 20 414 4072, +36 1 431 0035

E-mail:

Nyitvatatartás

hétfő-péntek: 8:30-15 óráig

Cégünk reklámdekorációs alapanyagok forgalmazásával és nagykereskedelmével foglalkozik több, mint 10 éve. Nálunk mindent megvásárolhat, amire dekoratőrként, nyomda tulajdonosként szüksége lehet. Számunkra fontos, hogy igazán magas minőséget biztosítsunk vásárlóink számára, ezért kizárólag a legjobb gyártók termékeit forgalmazzuk. 400 m2-es helyszíni raktárunknak köszönhetően, azonnal, akár nagy tételben is vásárolhat.

fólia rendelés
Lehetőség van fóliát rendelni utánvétes fizetéssel.
Folyamata

E-mail-ben elküldi a rendelést.Amennyiben sikerül aznap délig tisztázni a részleteket, akkor másnap elviszi tőlünk a Magyar Posta szállítója. Következő nap viszi ki házhoz a csomagot. Így kb. 2 nap az átfutási idő. Természetesen a posta részéről is közbejöhetnek hátráltató tényezők, de nem jellemző.

E-mailben legyenek kedvesek mindig feltüntetni

cég neve, adószám, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám


Számoljanak az átfutási idővel! Köszönjük megértésüket! Poliback Kft