Az alumínium kompozit lemezekről bővebben

alumínium kompozit lemezAz alumínium kompozit lemezek egyre népszerűbbé válnak a reklámiparban, mivel számos előnyös tulajdonságukkal a tökéletes választást jelentik az olyan reklámtáblák és más reklámeszközök számára, amelyek sík felületet és merevséget igényelnek.

Mi az alumínium kompozit lemez?

Az alumínium kompozit lemez lakkozott alumínium rétegekből áll, amelyek között alacsony sűrűségű, hőre lágyuló polietilén réteg található, a struktúrát pedig kémiai és mechanikai módszerekkel rögzítik egymáshoz. Az eredmény egy olyan anyag, amely könnyű, mégis rendkívül merev és tartós, emellett ellenálló a repedéssel szemben, így hosszú távon is megőrzi esztétikai értékét.

Az alumínium kompozit lemez felhasználási lehetőségei és előnyei

Az alumínium kompozit lemezek számos színben és mintázattal, matt és fényes felülettel érhetőek el, így bármilyen igényhez alkalmazkodnak. A lemezek vághatóak, hajlíthatóak, ragaszthatóak és hegeszthetőek, ami nagy fokú rugalmasságot biztosít a tervezés során. A felületre szitanyomással vihető fel a kívánt minta és szöveg, ami lehetővé teszi a személyre szabott, egyedi megjelenés kialakítását.

A reklámtáblák és reklámeszközök kialakítása során az alumínium kompozit lemezek különösen előnyösek. A sík felület és a merevség kombinációja lehetővé teszi, hogy a táblák hosszú távon is megőrizzék megjelenésüket, emellett a lemezek könnyen feldolgozhatóak és személyre szabhatóak, ami lehetővé teszi a kreatív és egyedi megoldások kialakítását.

Kínálatunkban a Dilite és Dibond alumínium kompozit lemezek találhatóak meg, melyek a legkorszerűbb technológiával készülnek, és számos előnyt kínálnak a reklámeszközök készítése terén. Csekély súlyuk, merevségük, tartósságuk és esztétikai sokszínűségük révén ideális választást jelentenek minden olyan felhasználási területen, ahol fontos a magas minőség és a hosszú élettartam.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Dilite és Dibond alumínium kompozit lemezek iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!


1107 Budapest Száva u. 8.

Tel: +36 30 900 5202, +36 20 414 4072, +36 1 431 0035

E-mail:

Nyitvatatartás

hétfő-péntek: 8:30-15 óráig

Cégünk reklámdekorációs alapanyagok forgalmazásával és nagykereskedelmével foglalkozik több, mint 10 éve. Nálunk mindent megvásárolhat, amire dekoratőrként, nyomda tulajdonosként szüksége lehet. Számunkra fontos, hogy igazán magas minőséget biztosítsunk vásárlóink számára, ezért kizárólag a legjobb gyártók termékeit forgalmazzuk. 400 m2-es helyszíni raktárunknak köszönhetően, azonnal, akár nagy tételben is vásárolhat.

fólia rendelés
Lehetőség van fóliát rendelni utánvétes fizetéssel.
Folyamata

E-mail-ben elküldi a rendelést.Amennyiben sikerül aznap délig tisztázni a részleteket, akkor másnap elviszi tőlünk a Magyar Posta szállítója. Következő nap viszi ki házhoz a csomagot. Így kb. 2 nap az átfutási idő. Természetesen a posta részéről is közbejöhetnek hátráltató tényezők, de nem jellemző.

E-mailben legyenek kedvesek mindig feltüntetni

cég neve, adószám, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám


Számoljanak az átfutási idővel! Köszönjük megértésüket! Poliback Kft